Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD’ye çağrı! Türkevi size emanetti! Bu teröristi bulmanız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Türk Evi'e düzenlenen saldırıya tepki göstererek, ABD'ye saldırganı teröristin bulunması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Avrupa'da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor, seçmenlere saldırmaya başladılar. Yetmedi ABD'de Türkevi'ne saldırdılar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Büyük Rumeli Buluşması' programında yaptığı açıklamada, "Lafa gelince insan hakları adına mangalda kül bırakmayanlar Avrupa'nın göbeğinde yaşanan bu kültür katliamına dur demediler. Burunların dibindeki soykırımları bile hiçbir şey yapmadan tribünden izlemeyi seçtiler. Ne yazık ki bunlar katillere yolu açarak onlara yardımcı oldular. Söz konusu Müslümanın, Türk'ün hakkı olunca hep üç maymunu oynadılar. İşte şimdi Avrupa'da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor seçmenlere saldırmaya başladılar. Acaba benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaktınız? Türkevi'nin camlarını kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Türkevi orada size bir emanettir, Türkevi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Krizleri bitirmek, çatışmaları ve savaşları sonlandırmak için adım atmıyorlar. Yarın herhangi bir yerde milletimizin ve soydaşlarımızın başına bir şey gelse bunlar yine farklı davranmayacaktır. Ama artık Türkiye var. Gereği ne ise yapmaya hazırız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.