Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 81 ilde ücretsiz konaklamalı tatil müjdesi! İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 81 ilde ücretsiz konaklamalı tatil müjdesi! İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençleri sevindiren müjdeyi verdi. 81 ilde belirlenen yurtlar 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş arası gençlerin ücretsiz konaklamalarına açık olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kabine sonrası tatil yapmak isteyen gençlere müjdeli haber. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklaması yaparak tatil yapmak isteyen gençleri sevindiren bir haberi paylaştı.

ERDOĞAN'DAN MÜJDE: GENÇLERE ÜCRETSİZ KONAKLAMA

Tatil yapmak isteyen gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlerimize bir diğer müjdemiz de yaz aylarında gönüllerince seyahat etmelerine imkan sağlayacak bir kolaylıkla ilgili" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Yine 81 ilimizin tamamında belirlenen yurtlarımız 15 Temmuz 1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş arası evlatlarımızın ücretsiz konaklamasına açık olacaktır. Rezervasyonla bu yurtlardaki konaklama imkanlarından faydalanacak gençlerimizin ülkemizi rahatça gezmelerine, tanımalarına, yeni arkadaşlıklar kurmalarına imkan sağlayacak, kişisel ve sosyal gelişimlerine destek olmalarını hedefliyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurtların belirleneceği ve bu yurtlara gençlerin 15 Temmuz ile 1 Eylül tarihleri arasında 1,5 ay süre ile giderek ücretsiz konaklayabileceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı önümüzdeki günlerde açıklama yapacak ve 81 şehirde belirlenen yurtları kamuoyuna duyuracak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.