Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl çağrısı! Konya'da yer gök bayrak olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl çağrısı! Konya'da yer gök bayrak olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilde ve yurt dışında yaşayan vatandaşları, Cumhuriyetimizin 100. yılını Türk bayraklarıyla süsleyerek coşkuyla kutlamaya davet ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu özel günü tüm Türkiye genelinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarıyla birlikte coşkuyla karşılamak için bir davette bulundu.

Erdoğan, 81 ildeki tüm vatandaşları, evlerini, dükkânlarını ve arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetin 100. yılını selamlamaya davet ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. Yer gök bayrak olsun!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler