Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli, Destici ve Aksakal’dan ziyaret! 41 gül detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli, Destici ve Aksakal’dan ziyaret! 41 gül detayı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle çektirdiği fotoğrafta, Bahçeli'nin gönderdiği 41 gül de yer aldı

Cumhur İttifakı partileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal (DSP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle çektirdiği fotoğrafta, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gönderdiği 41 gül de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, liderler de eşlik etti.

Toplantının ardından Cumhur İttifakı parti liderleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği 41 gül de çekilen fotoğrafta yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİDESİNDEN KÜÇÜK BİR RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında ufak bir rahatsızlık geçiren Erdoğan, "Midemi üşütmüşüm, milletimizden aksaklık için özür dilerim" demişti. Cumhurbaşkanı iki günlük istirahati sonrası bugün sahaya döndü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen liderlerin görüşmesi basın kapalı olarak gerçekleşti. O anlara ilişkin fotoğraflar yayınlanırken Erdoğan'ın rahatsızlığını atlattığı görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.