Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Siyasilerden Halit Kıvanç için taziye mesajları

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Siyasilerden Halit Kıvanç için taziye mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyasiler, bir döneme damga vuran ünlü sunucu Halit Kıvanç'ın vefatının ardından yayınladıkları mesajlarla taziyede bulundu

Düzgün Türkçesiyle bir döneme damga vuran gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü sunucu Halit Kıvanç'ın vefatının ardından taziye mesajı yayımladı. Cumhrubaşkanı Erdoğan, "Sayın Kıvanç'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, medya camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Radyo ve televizyon tarihinin sembol isimlerinden Halit Kıvanç'ın vefatı sonrasında sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan yaptığı paylaşımda "Medyamızın duayenlerinden Sayın Halit Kıvanç'ın vefatını teessürle öğrendim. Sayın Kıvanç'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, medya camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

27.jpg

SİYASİLERDEN HALİT KIVANÇ İÇİN TAZİYE MESAJI

Türk radyo ve televizyon tarihinin sembol isimlerinden Halit Kıvanç’ın vefatı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında, “Heyecanlarımızın sesi, radyo ve televizyonda duayen sunucu Halit Kıvanç aramızdan ayrıldı. Pek çok dünya kupasının finalini televizyon ve radyodan sunan, mesleğinde ilklerin ismi Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet; yakınlarına, televizyon ve spor camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise yaptığı paylaşımda, “Televizyon ve radyo tarihimizin duayeni, usta gazeteci Halit Kıvanç'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisini hep güler yüzüyle hatırlayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise şu ifadeleri kullandı: “Radyo ve televizyon tarihimizin en önemli, en sembol isimlerinden biri olan Sayın Halit Kıvanç’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm medya camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullanırken, AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ise, “Radyo ve televizyon tarihimizin büyük ismi Halit Kıvanç’ı kaybettik. Nezaketi, güleryüzü ve bilgisiyle yaptığı işe değer katan bir isimdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kusursuz Türkçesi ve sesiyle her birimizin gönlünde taht kuran, duayen gazeteci ve spiker Halit Kıvanç'a Cenab-ı Hak'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.