Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Joe Biden'ın eşleriyle birlikte çekilen fotoğrafı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Joe Biden'ın eşleriyle birlikte çekilen fotoğrafı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden, BM 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemekte eşleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi. Basına kapalı yemekten fotoğraflar bugün paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere haftayı ABD'de geçirdi.

BM Genel Kurulu'na hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok sayıda kurum ve isimle de bir araya gelerek sayısız görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, dün Biden’ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemekte eşleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün ABD temasları kapsamında ABD Başkanı Joe Biden’ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna Amerika Doğa Tarihi Müzesi'nde verdiği yemeğe katılmıştı.

Basın kapalı olarak gerçekleşen yemekte Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Biden ve eşi Jill Biden hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özel programa ilişkin fotoğraflar servis edildi.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ve eşinin, heyet başkanları ve eşleri onuruna düzenlediği resepsiyona katıldı" ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'deki temaslarının ardından yurda döndü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.