Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca iftarda sağlık çalışanlarıyla buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca iftarda sağlık çalışanlarıyla buluştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, nöbetteki sağlık çalışanlarıyla iftar yaparak onlara moral veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Selimiye Mahallesi'ndeki Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğünde sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldiği fotoğraflara da yer verdi.

Resim

Bakan Koca paylaşımında, "Bugün nöbetteki sağlık çalışanlarımızın iftar sofrasına Sayın Cumhurbaşkanımız teşrif ettiler. Sağlık çalışanlarımıza moral verdiler. Teşekkür ederiz." notunu düşen Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık çalışanlarına yönelik mesajını içeren videoyu da "Sayın Cumhurbaşkanımızın yüreklendirici bir teşekkürü var" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid salgını süresince sağlık çalışanlarının yılmadan çalıştıklarını belirterek, "Hayatını kaybeden tüm sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süre içerisinde verdikleri bu mücadeleyle Hakk'a yürüyenler inanıyorum ki sevgili Peygamberimizle komşu olacaklardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalarını sürdürdüğü Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nden Selimiye Mahallesi'ndeki Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğüne geçerek sağlık çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Sevgili Peygamberimizle komşu olacaklardır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası yaptığı açıklamada, "Korona virüs salgını sürecinde birçok vatandaşımızı kaybettik ama bunun yanında birçok sağlıkçı kardeşimizi de doktorlardan hemşiresine, sağlık memurlarına varıncaya kadar onları da kaybettik. Bunların içerisinde her kademeden doktorlarımız, hocalarımız vardı. Tüm bu Covid salgını süresinde onlar hiçbir şeyden yılmadılar, kaçınmadılar. Gerek hastanelerde gerek evlerdeki müdahalelere varıncaya kadar yoğun bir çalışma içerisinde oldular. Hayatını kaybeden tüm sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süre içerisinde verdikleri bu mücadeleyle Hakk'a yürüyenler inanıyorum ki sevgili Peygamberimizle komşu olacaklardır. Çünkü onlar bu mücadeleyi bunun için verdiler. Bu akşam beraber iftar yaptığımız kardeşlerimiz her biri üçer kişilik gruplar halinde ev ev dolaşıyorlar. Evlere bu sağlık hizmetini götürecek kadar fedakarlık yapıyorlar" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.