Cumhurbaşkanı Erdoğan olağanüstü zirve öncesi Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi öncesi Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün "Afet-Acil Durum Yönetimi ve İnsani Yardım" teması altında Ankara'da gerçekleştirilecek Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirvesi öncesi görüşmelerde bulundu.

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi yarın Beştepe’de gerçekleşecek. Türkiye’de yaşanan depremler zirvenin öncelikli gündemi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve öncesinde Özbekistan, Azerbaycan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde karşıladı.

Tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerlerin de yer aldığı karşılamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Caparov, merdivenlerde Türkiye ve Kırgızistan bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere poz verdi. Basına kapalı Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler