Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar’dan harekat bilgisi aldı! Talimat verip Mehmetçiğe başarı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar’dan harekat bilgisi aldı! Talimat verip Mehmetçiğe başarı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar'dan karadan ve havadan vurulan hedefler, devam eden faaliyetler ve etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bilgi aldı, TSK komuta kademesinin yer aldığı toplantıda talimatlar vererek, Mehmetçiğe başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Pençe Kılıç Harekatı'nda karadan ve havadan vurulan hedefler, devam eden faaliyetler ve etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bilgi aldı, komuta kademesine PKK/YPG terör örgütüne yönelik operasyonlara dair yeni talimatlar verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na geldi. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever tarafından karşılanan Bakan Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Harekat Merkezi'ne indi.

Resim

Terör örgütü PKK/YPG tarafından sınır hattında gerçekleştirilen saldırılar, birliklerin faaliyetleri ve sahadaki son duruma ilişkin sınır hattındaki birliklerin komutanlarından brifing alan Bakan Akar, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşerek karadan ve havadan vurulan hedeflere, devam eden faaliyetlere ve etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bilgi verdi.

Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinin yer aldığı toplantıda talimatlar vererek, Mehmetçiğe başarı dileklerini iletti.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.