Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM eski ve yeni Türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yer

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM eski ve yeni Türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu eser eski Türkiye ve yeni Türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir” dedi

Yenilenen Atatürk Kültür Merkezi, Cumhuriyet'in 98'inci yılında düzenlenen törenle yeniden hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılışı yapılan AKM'de13 yıl sonra Sinan Operası ile ilk konser gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ve bakanlarla birlikte Atatürk Kültür Merkezi'nde kurdele keserek açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu eser eski Türkiye ve yeni Türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir” dedi.

"Gezi olayları sırasında o binanın (AKM) nasıl terör örgütlerinin gövde gösterisi yerine dönüştürüldüğünü unutmadık" diyen Erdoğan, "Biz her zaman ve her konuda olduğu gibi, Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarında da sözümüzü eserlerimizle ve hizmetlerimizle söyledik. AKM Projesinden inşasına kadar her aşamasını yakından takip ettiğim bu muhteşem eserin ülkemize ve İstanbul'umuza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.