Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gitti

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in (BM) 71. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere özel uçak "TUR"...

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in (BM) 71. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere özel uçak "TUR" ile ABD'nin New York kentine saat 10.45'te hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Mehmet Muş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile bazı ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın yanı sıra bazı milletvekilleri de eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler