Çukura düşen yavru kediyi itfaiye kurtardı

Çukura düşen yavru kediyi itfaiye kurtardı

Bolu'da bir apartmanın arkasındaki 3 metrelik çukura düşen kedi, itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı

BOLU (AA) - Bolu'da, 3 metrelik çukura düşen yavru kediyi itfaiye ekibi kurtardı.

İzzet Baysal Caddesi'ndeki elektronik eşya satan mağazanın arkasından kedi sesi geldiğini duyan mağaza çalışanları, itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, Hisar Tepesi ile iş yerinin bulunduğu apartmanın arasında kalan bir metre genişliğinde ve 3 metre derinlikteki boşluğa düşen kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

İş yerinin tuvalet camını çıkartarak kedinin düştüğü boşluğa ulaşan ekipler, yaklaşık 3 metre derinlikte bulunan yavru kediyi kurtardı.

Yavru kedi daha sonra tedavi edilmesi ve bakımının sağlanması amacıyla Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerine teslim edildi.

Mağaza çalışanı Simay Bayar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tuvalete girdiğimizde bir kedi sesi duyduk. Onun üzerine itfaiyeye haber verdik. Bu olayı biz geçen sene de yaşamıştık. Gelmişlerdi fakat kurtarılamamıştı kedi. Sürekli buraya kedi düşüyor seslerini duyuyoruz. Arka tarafta bulunan tepe ile bizim binanın arasında bulunan boşluğa sürekli kediler düşüyor. İtfaiyeci arkadaşlar geldiler şu anda kediyi kurtardılar." dedi.

İtfaiyecilere teşekkür eden Bayar, kedinin düştüğü yerin yaklaşık 3 metre derinlikte ve çok karanlık olduğu için kendilerinin giremediğini ifade etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :