Çukur Dizisi bitti Üç Kuruş dizisi geliyor! Başrol yine Aras Bulut İynemli

Çukur Dizisi bitti Üç Kuruş dizisi geliyor! Başrol yine Aras Bulut İynemli

Show TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana her bölümüyle olay olan Çukur dizisi final bölümüyle herkesi şoka uğrattı.

Uzun süredir final yapacağı iddiaları gündemde olmasına rağmen Çukur dizisi hayranlarının bir nebze olsun umudu devam ediyordu.

Ancak Çukur dizisi 4. sezon 39. Bölüm ile ekranlara veda etti ve herkesi üzdü. Her bölümü ayrı bir heyecana sahip olan Çukur dizisi adını efsaneler arasına yazdırarak tarihe geçti.

Çukur dizisinin final bölümünü izleyenlerin bildiği gibi Çukur 4. Sezon 39. Bölümde Ayşe ve Murtaza karakterleri de öldü. Murtaza, Ayşe’nin ölümü sonrası kendi kafasına sıkarak finalin en çok üzen sahnesine damga vurdu. Ayrıca, final bölümünde hem Amca Cumali hem de Şahram ölerek Çukur dizisine veda etti.

Çukur dizisinin final bölümünde bir duvar yazısında İçerde’den çıktık Çukur’a düştük sırada ‘Üç Kuruş’ yazısı görülmüştü.

Yani buradan anlayacağınız Çukur dizisi yerine Üç Kuruş isimli yeni bir dizi geliyor.

Yalnız Çukur dizisi ile ilgili en büyük müjdeyi Yamaç Koçovalı yani Aras Bulut İynemli duyurdu. Çukur dizisinin Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli Çukur'un belgeselinin çekileceğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum