Çubuk’ta "kadınlar matinesi" düzenlendi

Çubuk’ta "kadınlar matinesi" düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde belediye tarafından "kadınlar matinesi" etkinliği düzenlendi. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde belediye tarafından "kadınlar matinesi" etkinliği düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin ilki, İŞKUR'un meslek edindirme kurslarına devam eden kadınların katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Ankara’nın sevilen sanatçılarından Hüseyin Korkut, Enis Özçelik, Rıdvan Gökay Olcay ve Serhat Özkan’dan oluşan Teksaz Grubu çeşitli şarkılarını seslendirdi. Kadınlar günlük hayatın yorgunluğunu, stresini müzik ve sohbet eşliğinde attılar.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ünal Ayten, yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın özellikle kadınlara yönelik sosyal etkinliklere önem verdiğini söyledi.

Çubuk’ta uzun bir dönem kadınlar matinesi yapılmadığını dile getiren Ayten, "Benim hatırladığım kadarıyla uzun yıllar sonra ilk defa kadınlar matinesi düzenlendi. Bundan sonra da her ay düzenleyeceğimiz bu etkinlikle, kadınlarımız eğlenceye doyacak. İnşallah bundan sonra bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Sizler hepiniz bizlerin baş tacısınız.’’ dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :