Çubukspor’un hedefi şampiyonluk

Çubukspor’un hedefi şampiyonluk

ANKARA (AA) - Çubukspor Kulübü Başkanı Fatih Işık, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiklerini söyledi.BAL 6. Grup takımlarından...

ANKARA (AA) - Çubukspor Kulübü Başkanı Fatih Işık, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiklerini söyledi.

BAL 6. Grup takımlarından Çubukspor'ın Başkanı Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda güzel sonuçlar aldığını, verilen emeklerin karşılığını almaya başladıklarını dile getirdi.

Takımın 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgiyle 5'inci sırada yer aldığını söyleyen Işık, maçlarda belediye başkanı ve kaymakamları da görmek istediklerini söyledi.

Çubukspor Antrenörü Ufuk Sarı ise uzun yıllardır hasretini çektikleri başarıyı yakalamaya başladıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Biz BAL'da yeni bir takımız. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk, Çubukspor'a yakışan da budur. Bu hedefe göre bir kadro yaptık. Biraz zamana ihtiyacımız var. Her geçen gün daha iyi olacak, içeri dışarı fark etmiyor, her maça galibiyet için çıkıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :