Çubukspor maç öncesi moral yemeğinde buluştu

Çubukspor maç öncesi moral yemeğinde buluştu

ANKARA (AA) - Çubukspor F.A.Ş takımı, yarın deplansmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor'la yapacağı karşılaşma öncesinde yemekte bir araya geldi. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Çubukspor F.A.Ş takımı, yarın deplansmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor'la yapacağı karşılaşma öncesinde yemekte bir araya geldi.

Yenimahalle ilçesinde bulunan bir mekanda gerçekleştirilen yemek programına yönetim, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, yarın takımın Karadeniz Ereğli Belediye Spor maçı için Ereğli'ye gidileceğini, zorlu deplasman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla birlikte moral yemeği yediklerini belirtti.

Çubukspor için tüm imkanları seferber ettiklerini, tek hayallerinin Çubukspor'u şampiyon yapmak olduğunu aktaran Akkaya, "Şampiyonluk sözü benim onur sözümdür. Çok şükür futbolcularımıza ve çalışanlarımıza tüm ödemelerimizi yaptık, hiç bir borcumuz yok." dedi.

Bütün futbolculara ve çalışanlara bu mücadelede sonuna kadar güveniyorum dediğini Akkaya, takım olarak belirlenen hedefe ulaşmak ellerinden gelen mücadeleyi göstericiklerini söyledi.

Takımın yalnızlaştırılmaya çalışıldığını savunan Akkaya, "Çubukspor'u hedefinden saptırmak, engellemek ve yalnızlaştırmak için oynanan birçok oyun olduğunu bilmenizi isterim. Futbolcumuz Tahir ile ilgili olduğu iddia edilen kararın Kırşehir'e kadar haber şeklinde gitmesinden, bunu çok net bir şekilde anlayabilirsiniz. Bu oyunları siz sahada yapacağınız mücadele sonucunda elde edeceğiniz başarıyla yıkacağınızdan sonuna kadar eminiz." diye konuştu.

Yeni hoca Mesut Üretir ile takımın başarısının artacağına inandığını, önlerindeki 3 maçta galibiyet alınması üzerine özel prim uygulaması yapacağını vurgulayan Akkaya, Ereğli karşılaşmasından futbolculardan 3 puan sözü aldı.

Takımla bir haftadır çalıştığını söyleyen teknik direktör Mesut Üretir ise bir haftadır takımla çalışma yaptıklarını belirterek takıma şampiyonluk sözü verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :