Çubuklu judoculardan 2 altın madalya

Çubuklu judoculardan 2 altın madalya

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen Judo Ankara Turnuvası'nda Çubuklu judocular 2 altın madalya kazandı.Turnuvada...

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen Judo Ankara Turnuvası'nda Çubuklu judocular 2 altın madalya kazandı.

Turnuvada mücadele eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Hatice ve İrfan Buğra Koçyiğit kardeşler, rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazanırken, İzmir’de yapılacak Türkiye Judo Şampiyonasında da Ankara'yı temsil etme hakkı elde etti.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, sporcularından kızı Hatice Koçyiğit’in 44 kiloda, oğlu İrfan Buğra Koçyiğit'in de 34 kiloda birinci olduklarını söyledi.

Sporcuların önümüzdeki hafta İzmir'de yapılacak Türkiye Şampiyonasında Ankara'yı temsil edeceklerini bildiren Koçyiğit, "Katıldığımız ilk turnuvada elde ettiğimiz bu başarı bizi çok mutlu etti. Bu başarıyı tüm halkımıza armağan ediyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren çok sayıda sporcumuzla katılacağımız turnuvalarda inşallah daha çok başarılarla ilçemizin adını en iyi şekilde duyuracağız." ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise imkanları çerçevesinde ilçelerindeki tüm sporculara destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün başarılar elde etmeye başladığını, bunun kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Acehan, "Elde edilen bu başarı emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Bu da bizi ayrıca sevindirdi. Tüm gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :