Çubuk Muhtarlar Derneğinden Başkan Acehan'a ziyaret

Çubuk Muhtarlar Derneğinden Başkan Acehan'a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Esre ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti.Geçtiğimiz...

ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Esre ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan dernek başkanlığı seçimlerinde Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Aşağı Çavundur Mahallesi Muhtarı Abdullah Esre ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Acehan’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Başkan Acehan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumsal hayatın yapı taşlarından olan muhtarlıkların mahallelerde devletin kurumsal temsilcisi olduklarını söyledi.

Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması için muhtar ve idareciler arasındaki işbirliğinin önemine değinen Acehan, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin kurumlarını temsil eder. Halkımızla devletin kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü vazifesi görür. Biz yöneticilerin gören gözü, işiten kulağımızsınız. Dün olduğu gibi bundan sonra da inşallah ilçemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Yeniden yeni görevinizde başarılar diliyorum."

Dernek Başkanı Esre ise, gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla Acehan'a teşekkür ederek, "Başkanımız bizi çok iyi karşıladı. Kendilerine yönetim kurulumuzu tanıttık ve birlikte yürütülecek çalışmaları değerlendirdik. İnşallah ilçemiz ve mahallelerimiz için birlikte çok daha güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Çubuk Muhtarlar Derneğinden Başkan Acehan'a ziyaret

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :