Çubuk Belediyesi kışa hazır

Çubuk Belediyesi kışa hazır

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduğunu belirtti.Acehan, yaptığı yazılı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduğunu belirtti.

Acehan, yaptığı yazılı açıklamada, kışla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını, karla mücadele çalışmalarında müdahaleyi hızlandırmak için ilçeyi 6 bölgeye ayırdıklarını belirtti.

Araçların bölgedeki stratejik noktalara konumlandırılacak şekilde planlama yapıldığını ifade eden Acehan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bölgeleme çalışmasında bir ve ikinci öncelikli yollarımızı belirledik. Birinci öncelikte ana yollarımızın, ikinci öncelikte ise mahalle arası yolların açık olmasını hedefliyoruz. İlçemizde bir taraftan Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler diğer taraftan da belediyemize bağlı ekipler tarafından karla mücadele çalışmamız yürütülecek. Fen İşleri Müdürlüğümüzde 2 kar küreme, 2 greyder, 2 tuz serpici araç, 11 kamyon, 7 iş makinesi, 9 binek araç, 2 personel nakil aracı ve yeteri kadar stok halinde tuz ile 110 personelle vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir ulaşım sağlaması için 4 vardiya sistemiyle 24 saat görev yapılacak. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :