Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’tan 29 Ekim mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’tan 29 Ekim mesajı

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Baki Demirbaş, mesajında, 29 Ekim'in Türk...

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Baki Demirbaş, mesajında, 29 Ekim'in Türk milletinin istiklal mücadelesinin Cumhuriyetle taçlandığı ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun dünyaya ilan edildiği bir tarih olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin bulunduğu coğrafya üzerindeki tehditlerin ancak birlik ve beraberlikle yok edilebileceğini belirten Demirbaş, şöyle dedi:

"Ülkemiz ve yaşadığımız coğrafyaya yönelik emeller taşıyanlar dün olduğu gibi bugün de bu emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bu şer güçlere ve ihanet şebekelerine dün nasıl cevap verdiysek bugün de aynı cevabı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde. Gerek cephede gerekse masada gücünü gösteren Türkiye Cumhuriyeti, coğrafyamız üzerinde oynanan tüm oyunları bozacak güç ve kuvvettedir. Şunu unutmamak lazım ki 29 Ekim, aynı zamanda bize sorumluluklarımızı da hatırlatıyor. Zorlu bir sürecin ardından kurularak bizlere emanet edilen Cumhuriyeti, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde yarınlara taşımak asli görevimizdir. Bizi biz yapan değerlerimiz etrafında bir ve beraber olduğumuz takdirde hiçbir engel bizi yolumuzdan döndüremez."

Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılmak için çalışmayı sürdüreceklerini aktaran Demirbaş, mesajını "Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" diyerek tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :