Çubuk Belediye Başkanı Acehan muhtarlarla bir araya geldi

Çubuk Belediye Başkanı Acehan muhtarlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinledi. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçedeki muhtarlarla istişare toplantısını AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın ve birim müdürlerinin de katılımıyla bir restoranda gerçekleştirdi.

Acehan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi, muhtarlarının altyapı, yol ve çevre temizliği konularındaki taleplerine de toplantıda hazır bulunan birim müdürleri ile anlık değerlendirerek, çözüm üretmeye çalıştı. Daha sonra konuşan Başkan Acehan, beklenen ve istenen bir belediyecilik performansının sağlanması, hizmetlerin verimli ve etkin şekilde Çubuk’a sunulmasının temel hedefleri olduğunu söyledi.

Görevi süresinin ilk 2 yılının mali disiplinin sağlanması, bir yılının ise projelerin hazırlanmasıyla ve imar sorunlarının çözümüyle geçtiğini anlatan Acehan, ‘’Tek derdimiz Çubuk’a ve Çubuklulara yapacağımız kalıcı hizmetlerdir. Geleceğimiz olan gençlerimize önemli eserler bırakmaktır. Biz bir taraftan rutin hizmetleri yürütürken diğer taraftan da projeler hazırlamaya çalıştık. Benim hizmet anlayışım hiçbir yeri hiçbir şekilde ayırmadan, milletin bir kuruşunu israf etmeden, en çok ihtiyacı olan yerden başlayarak ve kaynakları en verimli şekilde kullanımını sağlayarak hizmet etmektir.’’ dedi.

Konuşmasında ilçede yapılan çalışmalarla ile kısa, orta ve uzun vadede uygulanacak projeleri de ele alan Acehan,‘’Sağolsun asfalt ve altyapı konusunda büyükşehir belediyemizden çok büyük destek alıyoruz. Bu konudaki desteklerinden dolayı başta büyükşehir belediye başkanımıza ve ekibine de ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Biz de belediye olarak Çubukabad projesine başladık. İnşallah önümüzdeki günlerde lojsitik merkezinin ve belediye binasının da temellerini birlikte atacağız.’’ ifadesini kullandı.

Daha sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumla ilgili muhtarları bilgilendirdi. Değişikliği öngörülen 18 maddeyi tek tek okuyup açıklayan Demirbaş, ’’16 Nisan'da vatandaşlarımızın tercihini yaparken çok iyi düşünmesi gerekiyor. Geçmişte yaşanan sıkıntılar tekrar yaşanmaması için özellikle 18 maddedeki değişiklikleri iyi bilinmesi ve sizlerinde vatandaşlara çok iyi anlatmanız gerektiği kanaatini taşıyorum. Bizler sahadayız. Olumlu yansımalarını görüyoruz.’’ diye konuştu.

Muhtarlar adına söz alan Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ise belediyeden güzel hizmetler aldıklarını aktararak, "Hem ilçe belediyemizden hem de büyükşehir belediyemizden bir şekilde güzel hizmetler alıyoruz, teşekkür ediyorum. En büyük sorunumuz istihdama yönelik organize bir sanayi bölgemizin olmamasıdır. İnşallah başkanımızın önderliğinde bu hizmeti de alırız.’’ dedi.

Programın sonunda muhtarlar sırayla söz alarak istek ve şikayetlerini dile getirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :