Çubuk Belediye Başkanı Acehan, esnafla buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Acehan, esnafla buluştu

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, esnafla bir araya geldi. Acehan, belediye iş hanındaki esnafla Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, esnafla bir araya geldi.

Acehan, belediye iş hanındaki esnafla Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlediği toplantıda, ilçede yürütülen çalışmalar ve bundan sonra yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Göreve geldiklerinde ilk olarak belediyenin kendi içindeki mali sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade eden Acehan, sorunları çözmek için sert tedbirler almak zorunda kaldıklarını anlattı.

Tasarruf tedbirlerine değinenen Acehan, şunları kaydetti:

"Bakın belediye olarak büyük bir hizmet binamız olmadığı için 8 ayrı noktada hizmet veriyoruz. Bu kadar parçalı bir hizmet vermek hem hizmet kalitesini hem de iş verimliliğini olumsuz etkiliyor. Bunları göz önünde bulundurarak, belediye hizmet binası, kapalı pazar ve kültür merkezi, lojistik merkezi, çifte hamam, canlı hayvan pazarı ve Çubukabad Park ve festival alanı projelerine başladık ve bu projeler hızla yükseliyor. Çubukabad Parkımız tamamlanırken, lojistik merkezimizin yüzde 95'i bitirildi. Çifte Hamam Projemizi de eylül ayında inşallah hizmete açacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :