CÜ öğrencilerinden polise destek ziyareti

CÜ öğrencilerinden polise destek ziyareti

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencileri Emniyet Müdürlüğüne destek ziyaretinde bulundu.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencileri Emniyet Müdürlüğüne destek ziyaretinde bulundu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, CÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi ve Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri Sivas İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'u ziyaret ederek, "Polisimizin Yanındayız" mesajı verdi.

Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Zor zamanlardan geçiyoruz. Böyle zamanlarda devlet-millet bütünleşmesi daha da önem kazanıyor. Bu devleti yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Yeter ki vatandaş ve devlet el ele versin." ifadesini kullandı.

Çifçi de ülkeyi ve milleti koruyan güvenlik güçlerinin daima yanlarında olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Kritik zamanlardayız. Vatanımıza sahip çıkacağız. Kışkırtıcı ve bölücü eylemlere izin vermeyeceğiz. Hepimiz kardeşiz. Kimse kendini devletin yerine koyup adaleti tesis edemez. Biz büyük bir devletiz, büyük bir imparatorluğun varisiyiz. Şu dönem vatanını sevenlerle vatan hainliği yapanların iyice ayrıştığı bir dönem. Vatanı sevmek imandandır. Müdürüme bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :