Çorum'da deprem mi oldu? AFAD ve kandilli verileri

Çorum'da deprem mi oldu? AFAD ve kandilli verileri

AFAD son deprem verilerine göre Çorum'da 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandlli Rasathanesine göre ise deprem 3,2 büyüklüğünde ve 3,9 kilometre derinlikte kayda geçti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından sayısı 12 bini aşan artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin ardından kentte sık sık 'Çorum'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor.

İçişleri Bakanlığı AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan verilere göre, saat 22:15'te 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 7.0 kilometre derinlikte kaydedildiği belirtildi.

AFAD verilerine göre Çorum'da saat 00:06'da 2,1 büyüklüğünde 7.01 KM derinliğinde bir deprem daha kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre saat 22.15'te Çorum Kıranlık'ta meydana gelen ilksel deprem yerin 3.9 kilometre derinliğinde 3.2 büyüklüğünde kaydedildi.

Kandilliye göre Çorum Kalehisar'da ise saat 00.06'da ise 2,4 büyüklüğünde, yerin 4,3 kilometre derinliğinde bir deprem daha kayda geçti.

Depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

afadcorum.jpg

KANDİLLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

corumdeprem.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.