Çolakbayrakdar, asfalt plentini tanıttı

Çolakbayrakdar, asfalt plentini tanıttı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e kısa bir süre...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e kısa bir süre önce hizmete başlayan asfalt plentini tanıttı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı ve Çelik'i Erkilet'teki alanda ağırlayan Çolakbayrakdar, asfalt plenti hakkında bilgiler aktardı.

Asfalt şantiyesini çok beğenen Vali Kamçı ve Başkan Çelik, bu üretim tesisinin Kayseri ve Türkiye için büyük bir kazanç olduğunu ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Bu tesisle beraber Kocasinan’da yol sorununun kalmayacağını ifade eden Başkan Çelik, şunları kaydetti:

"Kayseri’de en büyük kapasiteye sahip olan tesis gerçekten çok güzel olmuş. Tesisin Avrupa ülkelerinden daha üst kalitede ve yerli olması bizleri gururlandırdı. Rabbim kazasız belasız hizmet etmeyi nasip etsin. Kocasinan’ın hizmet alanı çok geniş, dolayısıyla tüm yerleşim birimleri hizmet beklemektedir. Kocasinan Belediyesi'nin bu tesis ile birlikte asfaltlanmadık yol bırakmayacağına inanıyorum."

Tesiste 15 gündür asfalt üretimi yapıldığını belirten Çolakbaydar ise saatte 240 ton üretim kapasiteli olan tesis sayesinde geniş bir yol ağına sahip ilçeye daha iyi hizmet edeceklerini dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler