Çocuklara Mezar Olan Yurttaki Facianın İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Çocuklara Mezar Olan Yurttaki Facianın İzleri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Adana'nın Aladağ ilçesinde çıkan yangında 11'i çocuk 12 kişiye mezar olan yurttaki facianın izleri, gün ağarınca ortaya çıktı.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan yurtta dün gece çıkan yangında 11 öğrenci ve 1 eğitmen yaşamını yitirdi. Çocuklara mezar olan yurttaki facianın izleri ise gün ağarınca ortaya çıktı.

EN ÇOK HASARI BİNANIN ÜST KISMI GÖRDÜ

Aladağ ilçesinde ortaöğretim öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda dün akşam saatlerinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında dört katlı binanın ahşap olan üst kısmı en çok hasarı gördü. Binanın halıyla kaplı üst katı kül olurken, çatısının da çöktüğü görüldü.

12 KİŞİ CAN VERDİ

12 kişinin hayatını kaybettiği 24 kişinin yaralandığı olayda facianın enkazı günün ağarmasıyla birlikte ortaya çıktı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Adana'da özel bir öğrenci yurdundaki yangına ilişkin Aladağ ilçesi Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirilmesinin ve yapılan yayınların kaldırılmasının kararlaştırıldığını duyurdu.

 



Etiketler :