Çocuk kaçırma iddialarına Konya Emniyeti'nden son dakika açıklaması

Çocuk kaçırma iddialarına Konya Emniyeti'nden son dakika açıklaması

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde, evlerinin önünde okul servisi bekleyen çocukları kaçırma girişimine dair sosyal medyada paylaşılan video, Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından incelendi.

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde yaşandığı iddia edilen çocuk kaçırma girişimi, Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile netlik kazandı.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan bir videoda, evlerinin önünde okul servisi bekleyen çocukların kaçırılmaya çalışıldığı iddiasıyla ilgili olarak, Konya İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Konya'daki çocuk kaçırma iddiaları gerçek değil

Yapılan açıklamada, 30 Kasım 2023 tarihinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili herhangi bir başvuru, şikayet ya da ihbarın olmadığı belirtildi. Videoya yansıyan görüntülerde, aracın sahibinin çocuklara "Okul servisi bozuldu, beni gönderdiler" diyerek kandırmaya çalıştığı ve komşuların olayın farkına varmasıyla birlikte aracın kaçarak kayıplara karıştığı iddia ediliyordu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"30 Kasım 2023 tarihinde sosyal medya platformlarında ilimizde çocuk kaçırma girişiminin yaşandığına dair yayınlanan video Emniyet Müdürlüğümüzce incelenmiş, Konya'da böyle bir olayın gerçekleştiğine dair herhangi bir başvuru, şikayet ya da ihbarın olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum