Çocuğu kandırıp evdeki altınları pencereden attıran sahte savcı yolcu otobüsünde yakalandı

Çocuğu kandırıp evdeki altınları pencereden attıran sahte savcı yolcu otobüsünde yakalandı

Kendisini 'polis ve savcı' olarak tanıtarak Kütahya'da dolandırıcılık yapan zanlı, Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünde yakalandı. Şüphelinin üstünden 3 tam altın ve kelepçeli bilezik çıktı

Kütahya'da kendisini 'polis ve savcı' olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı, Afyonkarahisar'da 3 tam altın ve kelepçeli bilezik ile yakalandı.

saaaaaa.jpg

Alınan bilgiye göre, Kütahya Sultanbağı Mahallesi'nde yaşayan Osman Mesut Ö, İl Emniyet Müdürlüğüne başvurarak evini telefonla arayan bir kişinin kendisini "polis ve savcı" olarak tanıttığını belirtti.

sa.jpg

Mesut Ö, bu kişinin çocuğu M.O.Ö'yü (11) kandırarak evde bulunan altınları pencereden aşağı atmasını söylediğini, olaydan haberleri olunca da altınları atıldığı yerde bulamadıklarını öne sürdü.

Polis ekipleri, kimliği tespit edilen şüpheli M.Ç'yi, Afyonkarahisar'da Eski Çevik Kuvvet Kavşağı'nda bir yolcu otobüsünde yakaladı.

saa.jpg

Şüphelinin üst aramasında 3 tam altın ve kelepçeli bilezik ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.