Çizgi kahraman Niloya'dan karne hediyesi! Bisiklet kazanan talihli için çekiliş tarih belli oldu

Çizgi kahraman Niloya'dan karne hediyesi! Bisiklet kazanan talihli için çekiliş tarih belli oldu

Çizgi kahraman Niloya, Dünya Bisiklet Günü’nde @niloyatv Instagram hesabı üzerinden başlatmış olduğu çekiliş ile 17 Haziran Cuma günü şanslı bir arkadaşına bisiklet hediye edecek

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, sosyal medya üzerinden düzenlemiş olduğu çekiliş ile en yakın dostlarının karne sevincini ikiye katlıyor. Çizgi kahraman, Dünya Bisiklet Günü’nde @niloyatv Instagram hesabı üzerinden başlatmış olduğu çekiliş ile 17 Haziran Cuma günü şanslı bir arkadaşına bisiklet hediye edecek.

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abonesi bulunan Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, yayınlanan bölümleri kadar sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile de 7’de 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Çizgi kahraman, sosyal medya sayfası üzerinden yapmış olduğu çekiliş ile minik dostlarının karne sevincine ortak oluyor. Niloya, @niloyatv Instagram hesabı üzerinden başlatmış olduğu çekiliş ile şanslı bir arkadaşına bisiklet hediye edecek. Çocukların keyifli bir zaman dilimi geçirmesini ve sağlıklı bir şekilde fiziksel aktivite yapmasına olanak sağlayan bisikleti kazanan şanslı talihli ise 17 Haziran Cuma günü belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.