Citroen'den kasım kampanyası

Citroen'den kasım kampanyası

İSTANBUL (AA) - Citroen, 4-30 Kasım 2016 tarihlerinde araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal yedek parçalarda, periyodik bakım...

İSTANBUL (AA) - Citroen, 4-30 Kasım 2016 tarihlerinde araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal yedek parçalarda, periyodik bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim sunacak. Şirket ayrıca 500 lira ve üzeri bakım, mekanik servis harcaması yapan veya 4 adet Michelin lastik alanlara da araç süpürgesi hediye edecek.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 50'yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroen, avantajlı servis kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında "Dünya Şampiyonluğu" kazanmış olan teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye, kasım ayına avantajlı bir kampanya ile başladı.

Citroen Yetkili Servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında, orijinal yedek parçalarda, periyodik bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim sunuluyor. Citroen Yetkili Servisleri'nde ayrıca 500 lira ve üzeri bakım, mekanik servis harcaması yapan veya 4 adet Michelin lastik alanlara da araç süpürgesi hediye ediliyor.

30 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanyadan tüm Citroen kullanıcıları yararlanabilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :