Cihanbeyli'ye Halk Eğitim Merkezi kazandırılıyor

Cihanbeyli'ye Halk Eğitim Merkezi kazandırılıyor

Konya’nın en modern ve en kapsamlı Halk Eğitim Merkezi Cihanbeyli ilçesine kazandırılacak

KONYA (AA) - Konya’nın en modern ve en kapsamlı Halk Eğitim Merkezi Cihanbeyli ilçesine kazandırılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin girişimleriyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilçeye yaptırılması kararlaştırılan Halk Eğitim Merkezinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Konya’nın en modern ve en kapsamlı Halk Eğitim Merkezi Cihanbeyli’ye kazandırılacak. Bilgisayar sınıfları, çok amaçlı salonlar, kütüphane, derslikler ve personel odalarının bulunacağı merkezin en çarpıcı alanı ise bin 500 kişilik spor salonu olacak. 3 bin 50 metrekarelik salon ilçedeki çok önemli bir eksikliği giderecek.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Halk Eğitim Merkezinin ilçeye şimdiden hayırlı olmasını diledi.

İlçeye yeni bir Halk Eğitim Merkezinin yapılması için daha yerel seçim sürecinde çalışma başlattıklarını belirten Kale, şimdi amaca ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kale, şöyle konuştu:

"İlçemiz büyük bir dönüşüm yaşıyor. Son iki yılda her alanda büyük bir gelişim trendi yakaladık. Bir taraftan ilçemizin kronikleşmiş sorunları çözüme kavuşturulurken, diğer yandan dev eserleri halkımıza sunuyoruz. Bunlardan biri de Halk Eğitim Merkezi olmuştur. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasında Milli Eğitim Bakan Yardımcımız sayın Orhan Erdem’in büyük emeği ve katkısı bulunuyor. Kendisi ile Eski Milli Eğitim Bakanımız sayın Nabi Avcı'ya ve şimdiki Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'a şahsım ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :