Cihanbeyli Belediye Başkanı Kale: Bütün mahallelere eşit hizmet götürme gayretindeyiz

Cihanbeyli Belediye Başkanı Kale: Bütün mahallelere eşit hizmet götürme gayretindeyiz

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kale, bütün mahallelere eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade ederek “Sahada olmaya devam edeceğiz” dedi

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kale, havaların ısınmasıyla projelerin hızlandırıldığı ilçede belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Bir taraftan yeni imar yolları açarken diğer yandan da mevcut cadde ve yollarda kalite ile konforu arttırdıklarını ifade eden Başkan Kale “İlçe merkezimizde ekiplerimizin çalışmalarını yerinde incelemeyi sürdürüyoruz. Bir taraftan eksiklikleri tespit ederken diğer yandan da vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Cihanbeyli’de başlattığımız yol seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Atçeken, Cumhuriyet, Kandil ve Kuşça’da prestij cadde çalışmaları ile Hodoğlu ve Gölyazı’da kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyoruz. Kelhasan ve Büyükbeşkavak mahallelerinde prestij cadde çalışmalarını tamamladık. Sahada olmaya devam edeceğiz. Cihanbeyli’de başlattığımız yol seferliği tüm mahallelerimizi kapsamaktadır’’ dedi.

Yeni projelerle mahallelerin değerine değer kattıklarını ifade eden Başkan Kale, “Taşpınar Kavaklı Mahalle Parkı ve Sosyal Tesisi, Yeşilöz, Ağabeyli Hoyukkuyu, Kırkışla, Kuşça, Korkmazlar, Yeniceoba ve Büyükbeşkavak Yeşildere’de yeni mahalle parklarının inşasını sürdürüyoruz. Yürüyüş yolları, kameriyeleri ve yeşil dokusuyla vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri park alanları olacak. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz sosyal yaşam alanlarında ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ccc.jpgcccccc.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.