"Çiçek Gibi Konya" yarışması ilgi görüyor

"Çiçek Gibi Konya" yarışması ilgi görüyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesinin Konya'nın güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışması ilgi görüyor.Yarışmayla...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesinin Konya'nın güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışması ilgi görüyor.

Yarışmayla baharda açan milyonlarca lale ve soğanlı bitkiler, Ladikli Ahmet Hüdai Parkı ve Japon Parkı'ndaki sakuraları, yaz aylarında açan gülleriyle her mevsim çiçek gibi görüntüye bürünen kentin güzelliklerine dikkat çekiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurusu 25 Nisan'da yapılan ve başvuruları 15 Temmuz'da sona erecek "Çiçek Gibi Konya" isimli fotoğraf yarışmasına katılım ise her geçen gün artıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "2015-2016 yıllarında çekilmiş Konya fotoğraflarının kabul edildiği yarışmaya, her yarışmacı en fazla 4 fotoğraf ile başvurabiliyor. Her bir fotoğraf dosyasının jpg-jpeg formatında, 300 dpi, 8-12 sıkıştırma kalitesinde, kısa kenar en az 2 bin 400 piksel, uzun kenar en fazla 4 bin 600 piksel kaydedilmesi, 4 mb'den küçük olmaması gerekiyor. Fotoğrafların online olarak www.cicekgibikonya.com adresinden yüklendiği yarışmada çeşitli ödüller verilecek." denildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :