CHP'ye AGİT Seçim Gözlem Heyetinden ziyaret

CHP'ye AGİT Seçim Gözlem Heyetinden ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger:- "Biz CHP olarak demokratik bir seçim olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sandığa sahip çıkarak da milletin iradesinin sağlıklı bir şekilde ortaya çıkması için de gerekli tedbirleri aldık ve takibini yapıyoruz"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Biz CHP olarak demokratik bir seçim olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sandığa sahip çıkarak da milletin iradesinin sağlıklı bir şekilde ortaya çıkması için de gerekli tedbirleri aldık ve takibini yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

CHP'nin basın biriminden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Seçim Gözlem Heyeti temsilcileri, parti genel merkezinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye'de seçim güvenliği, CHP'nin çalışmaları, medya özgürlüğü gibi konular ele alındı.

Aksünger, konuyla ilgili, "Biz CHP olarak demokratik bir seçim olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sandığa sahip çıkarak da milletin iradesinin sağlıklı bir şekilde ortaya çıkması için de gerekli tedbirleri aldık ve takibini yapıyoruz. Sandığa sahip çıktıktan sonra bir sorun yaşanmayacaktır. Ancak haksız rekabetin ve devletin imkanlarıyla toplumu yanlış bilgilendirmenin hesabını soracak olan yine milletin kendisidir." açıklamasını yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :