CHP'nin ziyniyetine Leyla Şahin Usta isyan etti! CHP iktidarında kapalı annelerimize yaşatılacak budur

CHP'nin skandalları bitmiyor. Edremit'in CHP'li belediyesinin yaptığı etkinlikte kara çarşaflı figürün altından çıkan açık bayan isyan ettirdi.

CHP'nin türban ve din takıntısı bir türlü son bulmuyor. Herhangi bir yerde dua edilse dahi eleştiri konusu haline getiren CHP ziyniyeti kendini Edremit'te gösterdi.

Kara çarşaflı annelerin verdiği mücadelelerle kurtarılan ülkenin parçalarından biri olan Edremit'in düşman işgalinden kurtarılışının 99. yılı etkinliklerinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesi'nin yaptığı skandal hafızalara kazındı.

USTA İSYAN ETTİ

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta törende kurtuluşun canlandırıldığı bölümde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesince sunulan temsile tepki gösterdi.

Usta, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile ilişkin, "İşte CHP iktidarında kapalı annelerimize, kardeşlerimize, ablalarımıza yaşatılacak durum tam da budur. Edremit ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş günü kutlanıyor fakat hadsizler bilmiyorlar ki Milli Mücadele o çarşaflı analarımızın cepheye taşıdıklarıyla kazanıldı" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum