CHP'nin Konya Milletvekili Abdüllatif Şener CHP ve Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıkladı

CHP 27. Dönem Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermediğini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 27. Dönem Milletvekili olan Abdüllatif Şener, seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermediğini açıkladı.

CHP'nin 27. Dönem Konya Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan Abdüllatif Şener, dün akşam bir TV programına katıldı. Programda açıklamalarda bulunan Şener, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini, oyunu ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'dan yana kullandığını açıkladı. Şener, ikinci turda oyunu kime attığı sorulduğunda ise ikinci turda geçersiz oy kullandığını söyledi. Şener, 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde de CHP'ye oy vermediğini söyledi. Neden CHP'nin cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarına oy vermediği sorusunu cevaplayan Şener, "Baktığım manzarada oy vermeyi gerekli görmedim" dedi.

CHP yönetimini de eleştiren Şener, "Zorla bazı insanları aşağılıyorlar, hakaret ediyorlar, partiden uzaklaştırıyorlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.