CHP'de Muharrem İnce krizi büyüyor

CHP'de Muharrem İnce krizi büyüyor

Son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan karşısında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce bekle gör politikası güdüyor ve yeni bir parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddialarına cevap vermiyor, ama parti içinde kavga başladı ve büyüyor

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı sonrası Muharrem İnce’nin parti kuracağı söylentileri gündeme gelirken, parti içerisinde de hareketlilik yaşanıyor.

Son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan karşısında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin yeni bir parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddiaları yeni bir boyut kazandı.

Muharrem İnce parti kuracağı yönündeki iddialarla ilgili “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım” açıklamasında bulunurken, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce dikkat çeken bir paylaşım geldi.

ince-icki.jpg

Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı olan CHP’li Düzce, sosyal medya hesabından, Muharrem İnce’nin parti kuracağı söylentileri üzerine dalga geçer gibi bir paylaşımda bulundu.

Düzce paylaşımında “Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar. Düşünsenize memleketin tek sorunu seçim sonrası kaybolan cumhurbaşkanının nerede olduğunu bulmak olacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :