CHP ne kadar DEM'lendi? Özel'den Erdoğan ve Bahçeliye eleştiri

CHP ne kadar DEM'lendi? Özel'den Erdoğan ve Bahçeliye eleştiri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Partisi ile olan ilişkilerine yönelik iddialara cevap verdi. Özel, "Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM ile de o kadar ilişkimiz var" dedi, Erdoğan ve Bahçeli'nin "Dem" söylemlerini eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin grup toplantısında DEM Partisi ile iş birliği yaptıkları iddialarına cevap verdi.

Özel, her siyasi partiyle olan ilişkilerinin DEM Partisi ile de aynı olduğunu belirterek, bu ilişkiyi açıkça savunduklarını ifade etti. Özel, "Özgür Özel'in ve CHP'nin DEM ile olan ilişkisi gözün önünde, kameranın önünde ne ise arkada da odur. Arkada can ciğer olup ön tarafta sahtekarlık yapanlara göre bu dürüst tavrımızı milletimizin takdirine sunuyorum" dedi.

Erdoğan ve Bahçeli'nin sürekli olarak "Dem" söylemlerine atıfta bulunan Özel, bu söylemlerin gündemi unutmak ve eleştiriye karşı bir savunma mekanizması olduğunu öne sürdü. Özel, hükümetin ekonomik sorunları "Dem" diyerek örtbas etmeye çalıştığını belirterek, "Dem" söylemlerinin gerçek sorunları çözmek yerine gündemi değiştirmek amacı taşıdığını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, CHP'nin Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ve Karadeniz gazı projelerine yönelik eleştirilerine de cevap veren Özel, Bahçeli'nin iddialarını yalanladı. Özel, Togg'un milletin malı olduğunu ve bu projeye destek verdiklerini ifade ederek, doğal gazın keşfi konusunda ise ekonomik ve sosyal düşünceleri paylaştıklarını vurguladı.

Bu gelişmeler ışığında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Partisi ile olan ilişkilerini açıkça savunarak, siyasi arenadaki diğer partilere yönelik eleştirilere karşı pozisyonunu net bir şekilde ortaya koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.