CHP, Lütfü Savaş kararını verdi

CHP, Lütfü Savaş kararını verdi

CHP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Lütfü Savaş'ın adaylığını onayladı. Parti, il ve ilçe örgütlerinin talepleri doğrultusunda kararını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptığı son değerlendirmelerin ardından adaylarını belirlediğini duyurdu. Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada, uzun süredir tartışma konusu olan adaylık için kararın Lütfü Savaş yönünde olduğu bildirildi.

CHP'nin resmi açıklamasında, "Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş'ın adaylığının devamına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Bu kararın, il ve ilçe örgütlerinin talepleri ve yerel dinamiklerin dikkate alınmasıyla alındığı vurgulandı. Hatay'da önemli bir siyasi figür olan Lütfü Savaş'ın adaylığının devam etmesi, CHP'nin seçim stratejisinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.