CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarında yeni gelişme

CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarında yeni gelişme

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrası, Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a yönelik taciz iddiasına ilişkin, “İlgilinin ifadesi istenmiştir, gerekli soruşturma yapılmaktadır." dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, videokonferans yöntemiyle toplandı.Toplantının ardından açıklamada bulunan Öztrak, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"CHP Konya İl Başkanı'nın disiplin süreci hangi aşamada? MYK'de bu konu ele alındı mı?" sorusuna Öztrak, "Hayır. Ama partimiz her mağduriyet iddiasını ciddiye alır soruşturur. Bir suç tespit edildiğinde de gereğini yapar. Bu olayda da parti içi hukukumuz işlemektedir. Merkez Yönetim Kurulu üyesi bir arkadaşımız başkanlığında bir heyet bu konuyla ilgili olarak görevlendirilmiştir. İlgilinin ifadesi istenmiştir, gerekli soruşturma yapılmaktadır." yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.