Chloe Loughnan kiminle evleniyor? Chloe Loughnan'ın kocası kim?

Chloe Loughnan kiminle evleniyor? Chloe Loughnan'ın kocası kim?

Serdar Ortaç'tan boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan ünlü İrlandalı manken Chloe Loughnan, mimar sevgilisiyle mutlu bir birliktelik yaşıyor. Yaz aylarında dünyaevine girecek olan Loughnan'ın kocası kim?

Ünlü İrlandalı manken Chloe Loughnan, geçtiğimiz yıllarda Türk pop müziğinin ünlü ismi Serdar Ortaç ile yaptığı evliliği sonlandırdıktan sonra yeni bir hayata yelken açtı. Boşandıktan sonra Türkiye ile bağlarını koparmayan Loughnan, mimar sevgilisiyle mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Yaz Düğününe Hazırlanıyor

Loughnan, mutlu bir birliktelik sürdürdüğü mimar sevgilisiyle yaz aylarında dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz aldığı evlilik teklifine "Evet" diyen ünlü manken, yeni bir hayata adım atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Serdar Ortaç ile Maddi Anlaşmazlıkları Geride Bırakacak

Eski eşi Serdar Ortaç ile maddi anlaşmazlıklar yaşayan Loughnan, yaz düğünüyle birlikte Ortaç'ın ödediği 700 bin TL'lik nafakadan da kurtulacak. Bu yeni başlangıçla birlikte Loughnan, geçmişi geride bırakarak mutlu bir geleceğe adım atmayı hedefliyor.

Ortaç'ın Açıklamaları Dikkat Çekti

Öte yandan, Serdar Ortaç'ın eski eşi Loughnan ile olan maddi anlaşmazlıklara dair yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Ancak Loughnan, yeni bir hayata odaklanırken, Ortaç'ın açıklamalarıyla ilgili herhangi bir yorum yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler