Cezaevine uyuşturucu sokulmaya çalışılması davası

Cezaevine uyuşturucu sokulmaya çalışılması davası

Antalya Adliyesinin çay ocağında çalışan hükümlünün, arkadaşından aldığı uyuşturucuyu cezaevine sokmaya çalıştığı gerekçesiyle yargılanmasına başlandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da adliyenin çay ocağında çalıştığı sırada temin ettiği uyuşturucuyu cezaevine sokmak isterken yakalandığı öne sürülen hükümlünün yargılanmasına başlandı.

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Antalya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan E.C.T, tutuksuz sanık G.P. ve avukatları katıldı.

Sanık E.C.T, duruşmadaki savunmasında, ankesörlü telefondan sohbet amaçlı sanık G.P. ile konuştuğunu, olay günü de buluştuklarını söyledi.

G.P'nin kendisine uyuşturucu madde sarılı paketi verdiğini aktaran E.C.T, bir süre sonra gardiyanların Antalya Adliyesindeki bütün hükümlüleri topladığını dile getirdi.

Cezaevine götürüldüklerini anlatan E.C.T, "Gardiyanlar bizi indirdikten sonra 'Üzerinde bir şey var mı?' diye sorduklarında 'var' dedim. Kemerimin arasına sakladığım, uyuşturucuyu görevlilere teslim ettim." dedi.

G.P. adlı sanık kadın ise kendisinin uyuşturucu kullandığını fakat kimseye uyuşturucu vermediğini savundu.

Sanığın kendisiyle adliyede görüştüğünü ama uyuşturucu vermediğini öne süren G.P, eski sevgilisi E.C.T'nin kendisine iftira attığını ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, E.C.T'nin tutukluluğunun devamına, G.P'nin de tutuklanmasına karar verdi.

Duruşma, eksik hususların giderilmesi için ertelendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :