Cezaevi firarisi Konya'da yakalandı! 36 yaşında 35 yıl hapis cezasıyla aranıyordu

Konya'da hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 36 yaşındaki cezaevi firarisi yakalandı. Kasten öldürme ve ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma suçları sabit olan S.D. cezaevine gönderildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 'Huzur ve Güven Şehri Konya' ilkesiyle yaptığı başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekiplerince düzenlenen operasyonla hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 36 yaşındaki suç makinesi yakalanarak ceza evine gönderildi.

Yakalanan şahsın suç dosyası kabarık

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kasten öldürme ve ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma suçundan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D.'yi (36) yakalamak için çalışma başlattı.

Saklandığı evden alındı

Şüpheli S.D., Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde 7 Şubat Pazartesi günü saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

Hakkında kasten öldürme ve ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma suçundan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza evine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.