Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası yenileniyor

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası yenileniyor

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, daha etkin ve verimli hizmet verebilmek amacıyla yıkımına başlanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasını gezdi.Vali...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, daha etkin ve verimli hizmet verebilmek amacıyla yıkımına başlanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasını gezdi.

Vali Gül, Kümbet Mahallesi'ndeki yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan alanı gezerek, İl Müdürü Nazım Yakut'tan bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasının 16 ayda tamamlanacağını belirten Gül, ''Daha önce İş-Kur İl Müdürlüğü, defterdarlık, hükümet konağı ek binasını ihale etmiştik ve yapım süreçleri de devam ediyor. Bu binalar tamamlandığında belli bir standarda kavuşmuş olacak." ifadelerini kullandı.

Gül, daha önce de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün binasını tamamlandığını hatırlatarak, "Şu an eksik kalan Sağlık Müdürlüğü binamız var. Eski Askeri Hastanenin olduğu bölgeye de İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasını yapacağız. Tapu Kadastro Müdürlüğümüzün fiziki şartları kötü, onlara da yeni bir bina yapılacak. Böylece Sivas'ta kamu kurum ve kuruluşlarımızın bina ihtiyacı hemen hemen çözülmüş olacak. Bu çalışmaların hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :