Çeşme'de emekli çiftin cesedinin bulunması

Çeşme'de emekli çiftin cesedinin bulunması

Kaldıkları otelde bir intihar notu bırakıp ayrılan ve sahilde cesetleri bulunan emekli çiftin cenazesi yeğenleri tarafından teslim alındı- Emekli çiftin yeğeni Günler:- "Eniştem ve halamın kendi kararları, öyle istemişler saygı duyuyoruz. Oğlu sağlık soru

İZMİR (AA) - İzmir'in Çeşme ilçesinde kaldıkları otelden bir intihar notu bırakıp ayrılan ve cesetleri sahilde bulunan emekli çiftin cenazesi yeğenleri tarafından teslim alındı.

Çeşme'de kaldıkları otele bıraktıkları intihar notunun ardından cesetleri deniz kenarında bulunan Altan ve Ülker Çetin çiftinin otopsi işlemleri tamamlandı. Adli Tıp Kurumu morgunda 6 gündür bekleyen cenazeler, çiftin yeğenleri İnci Kayacan Günler'e teslim edildi.

Günler, gazetecilere yaptığı açıklamada, halası ve eniştesinin bir sıkıntıları olmadığını belirterek, ''Onlar akraba zaten. Beraber büyüdüler, evlendiler ve beraber yaşlandılar. Sıkıntıları yoktu sadece kendi kararları kendi tercihleri. Böyle istemişler saygı duyuyoruz.'' dedi.

Emekli çiftin oğlunun Kanada'da yaşadığını ve rahatsızlığından dolayı gelemediğini aktaran Günler, ''Ben Kanada'ya onun yanına gidecektim. Ameliyat olacaktı böyle bir durum olunca ben buraya geldim. Sağlık olarak gelebilecek durumda değil. Çeşmeye geleceklerini bilmiyorduk ama biz mal varlıklarını ne yaptığını zaten önceden biliyorduk, yeni bir şey değil. Onların kararı bu.'' diye konuştu.

Çiftin Doğançay Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Altan ve Ülker Çetin çifti, 6 Şubat'ta otel odasına bir not bırakıp ayrılmış, 9 Şubat'ta da cesetleri sahilde bulunmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :