Cem Küçük'ten Negahan Alçı'ya hem sitem hem destek!

Cem Küçük'ten Negahan Alçı'ya hem sitem hem destek!

Nagehan Alçı'nın 890'lı yıllardaki durumu anlatmak için sarf ettiği "katil devlet" söylemi ile başlayan tartışmalara Cem Küçük de katıldı.

Nagehan Alçı'nın 890'lı yıllardaki durumu anlatmak için sarf ettiği "katil devlet" söylemi ile başlayan tartışmalara Cem Küçük de katıldı. Fikirsel anlamda Nagehan Alçı'ya katılmadığını belirten Küçük, Nagehan Alçı'yı Ersan Şen ve Ahmet Yavuz'a karşı elindeki kozları kullanmadığı için eleştirdi. Küçük, Türkiye gazetesindeki "Devlet, milliyetçilik ve muhafazakârlık" başlıklı yazısında şunları söyledi.

“Benim o programda Nagehan'a kızdığım bir başka husus var. Nagehan bu liberal demokrat fikirlerini savunurken orada Ersan Şen sözde ‘devletçi-milliyetçi' görüşleri savunuyor. Benim bir milliyetçi-muhafazkâr olarak buna tahammül etmem mümkün değildir. Ersan Şen bu milletin lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın er ya da geç FETÖ'den yargılanacağını söylemiş bir adamdır. 22 dakika 23 saniyelik bu suç içeren video Youtube'da bulunmaktadır. 6 Aralık 2017 tarihinde Ersan Şen aynen bu skandala imza atmış ve bu ülkeyi FETÖ'den kurtaran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ'den en nihayet yargılanacağını söylemiştir. İşte bu kafa milliyetçi ve sağcı olamaz. Olsa olsa ulusalcı ve solcu olur. Nitekim Ersan Şen'in gerçek görüşü budur. Sen kimsin ki Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ'den en nihayet yargılanacağını söylüyorsun? Bu çok açıkça suçtur. Bir de bu adam Türk devletini savunacak öyle mi?

,,,27 Mart 2014'te FETÖ devletimizin en gizli belgelerini Suriye tapesi olarak yayınladığı gün aynı Nagehan Alçı "Burada vatan hainleriyle program yapmaktan utanıyorum" diye bağırmıştı ve tüm DEVLET nezdinde büyük saygınlık kazanmıştı. O dönem müthiş savaşıyordu ama şimdiki durumda çoğu zaman sessiz kalıyor ve söylemesi gerekeni söylemiyor. Kibarlık, kibarlık nereye kadar? Ayrıca Ersan Şen herkesin bildiği gibi Fetullahçı Nuh Elmacıoğlu'nun avukatı. Yani gizli kapaklı bir durum yok. Yani para karşılığı FETÖ avukatlığı yapan bir adam nasıl da kalkıp herkese FETÖ ile mücadele dersi verebilir! Sen bunları yayında niye pat pat söylemiyorsun Nagehan?

Bunları söylesen karşı taraf dut yemiş bübüle döner.” Cem Küçük-Star

 

Etiketler :