Çelikkayalar’dan Dijital alışveriş

Çelikkayalar’dan Dijital alışveriş

Çelikkayalar Marketler Zinciri gün geçtikçe yeni şubeleri ve sunduğu yeni imkânlarla Konyalılara en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam ediyor.

Çelikkayalar Marketler Zinciri, 6 ay önce başlattığı internet alışverişi hizmetini daha da ileriye taşımak adına Marketyo firması ile anlaştı.

Marketyo ve Çelikkayalar internet alışverişi hizmeti Tanıtım toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar Marketler Zinciri olarak 18 şube ile Konya’nın bütün bölgelerine hizmet verdiklerini belirterek, “Önümüzde, gelişen dünyada internet alışverişi gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Biz de Türkiye’de Anadolu şehri Konya’dan gördüğümüz potansiyel üzerine bu işe yatırım yapma kararı verdik. Bugün burada Marketyo firmasıyla çıktığımız bu yolda yapacaklarımızı anlatacağız. Baktığımız zaman yerel bir firmanın İnternet alışverişi hizmetini sunması gerçekten önemli. Bu hizmeti sunmaya 6 ay önce başladık. Çelikkayalar ailesi olarak İnternet Alışverişi hacmini genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.  İki kanallı e-ticaret” sloganı ile yola çıkan Çelikkayalar Market ise farklı uygulamaları ile dikkat çekiyor. 2019-2020 Dijital Dönüşüm etkinliğini teknoloji alanındaki iş ortağı ile sunan grup, e-ticaretinin toplam ticaretindeki oranını yüzde 5’e çıkarmayı hedefliyor. Bu anlamda tüketicisi ile her platformda buluşmayı hedefleyen marka; 3 boyutlu online market, artırılmış gerçeklik uygulaması, taşınabilir market gibi şaşırtıcı konseptlerle tüketicisinin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Ferit Hepokur-Memleket

celikkayalar’dan-dijital-alisveris--(3).jpg