Çay içerken yapılan şaka dehşeti yaşattı! Bir anda yere yığıldı

Çay içerken yapılan şaka dehşeti yaşattı! Bir anda yere yığıldı

Kayseri'de çay evi işleten Atilla Yıldız, yapılan şakaya gülerken yudumladığı çayı püskürttü. Çayın bir kısmı nefes borusuna kaçan çaycı fenalık geçirerek sırt üstü yere düştü

Kayseri'nin Talas ilçesinde nefes borusuna çay kaçan çaycı Atilla Yıldız'ın fenalaşarak baygınlık geçirdiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Neye uğradığını şaşırdı

Talas ilçesinde çay evi işleten Atilla Yıldız, arkadaşlarıyla beraber otururken içtiği çay nefes borusuna kaçtı. Ayağa kalkarak arkadaşlarından yardım isteyen Yıldız, fenalaştı. Bir süre ayakta durmakta güçlük çeken Atilla Yıldız, yere yığıldı. Arkadaşlarının müdahalesi ile rahat bir nefes alan Yıldız, neye uğradığını şaşırdı.

Şakaya gülerken kendinden geçti
Yaşadığı olayı anlatan çay evi işletmecisi Atilla Yıldız, "İşletmiş olduğum dükkanda otururken arkadaşlarla çay içiyorduk. Tam çayı yudumlarken diğer arkadaş şaka yaptı. Ona gülerken çayın bir miktarını püskürttüm, geri kalanı da genzime kaçtı. Daha sonra nefes alamadım. Arkadaşlarım da ne olduğunu anlayamadılar ve sırtıma vurmaya başladılar. Sonrasını hatırlamıyorum, gözümün önü karardı. Sırt üstü düştüm ve 1-2 dakika baygın geçti" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.