Çatalca'da tarlada ceset ve lüks araç bulundu buldu!

Çatalca'da tarlada ceset ve lüks araç bulundu buldu!

İstanbul Çatalca'da tarlasını sulamak isteyen bir çiftçi, ağaçların arasında erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin çevresinde inceleme başlatırken, park edilmiş lüks bir otomobil de bulundu

İstanbul Çatalca'da tarlasını sulamak isteyen bir çiftçi, ağaçların arasında erkek cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlatılırken, olay yerine park edilen lüks otomobil de incelemeye alındı.

TARLASINI SULAMAK İÇİN GELDİĞİ ALANDA CESET BULDU

Olay, saat 11.00 sıralarında İstanbul Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tarlasını sulamak isteyen bir köylü, tarla kıyısında bulunan ağaçlık alanda bir erkek cesedi buldu.

LÜKS BİR ARAÇ DA PARK HALİNDE BULUNDU

Vatandaş durumu hemen polise haber verirken, olay yerine gelen ekipler çalışma başlattı. İlk incelemede şahsın üzerinden kimlik çıkmazken, olay yerinde maktule ait olduğu düşünülen lüks bir araçta park halinde bulundu.

ÇİFTÇİ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Cesedi bulan vatandaş ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, maktulün cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.