CaseCampus programı için başvurular başladı

CaseCampus programı için başvurular başladı

İSTANBUL (AA) - Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen uygulamalı girişimcilik programı CaseCampus için 4. dönem başvuruları alınmaya başlandı.Banka açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen uygulamalı girişimcilik programı CaseCampus için 4. dönem başvuruları alınmaya başlandı.

Banka açıklamasına göre, Akbank ana sponsorluğunda Endeavor Türkiye tarafından 2 yıldır gerçekleştirilen CaseCampus'ün 4. dönemine yönelik başvurular başladı. Programa katılmaya hak kazanan genç girişimciler 10 haftalık eğitimden ücretsiz yararlanabilecek.

Bugüne kadar 250 mezun veren CaseCampus programına, 30 yaşını aşmamış, üniversite 3. veya 4. sınıf lisans veya lisansüstü öğrencisi ve son 5 yıl içinde mezun olmuş adaylar başvurabilecek. Başvurular, 20 Şubat'a kadar "www.casecampus.org" üzerinden online olarak yapılabilecek. Programa katılmaya hak kazanan 75 seçili öğrenci mart ayında duyurulacak

CaseCampus Vaka Çalışmaları Programı girişimci adaylarını ekosistemden girişimciler, mentorlar, yatırımcılar ve eğitmenlerle bir araya getirerek yaşanmış girişimci hikayelerini deneyimleme fırsatı yaratıyor.

Her biri Endeavor Ağında yer alan BuldumBuldum, Cosa, Dugun ve Nişfud gibi girişimcilerin bugüne kadar yaşadığı süreçler, zorluklar ve başarılar; yazılı vaka çalışmalarıyla, videolu anlatımlarla, online forum tartışmalarıyla ve İstanbul'da gerçekleşecek 3 canlı konferansla sunulacak.

Nisan ayında başlayıp haziranda tamamlanacak, 10 haftalık programın bitiminde kendi iş fikrini hayata geçirmek isteyen seçili sayıdaki mezuna, MentorCampus ile Endeavor Türkiye mentorlarından destek alma ve TalentCampus ekosisteminde yer alan VC ve melek yatırım ağlarında, start-up'larda, inkübasyon merkezlerinde ve Akbank'ta öncelikli staj başvuru şansı tanınacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :